Wie zijn wij

Wij zijn in het dagelijks leven moeder en zoon, twee generaties dus. Waar moeder gaat voor de gedegen gesprekken om zoveel mogelijk van iemands leven te horen en de historie te achterhalen, legt  zoon zich toe op de treffende en afwisselende beelden. Casper is van beroep video- en grafisch vormgever. Onze verschillende drives leveren een mooie mix van verhaal, beeld en muziek op voor je levensverhaal waar je bij herhaling van kunt genieten.

“Het is onze passie om gebeurtenissen uit je leven treffend op beeld vast te leggen. Dat doen we op een manier die bij jou past en waarbij jij je goed voelt.”

We gaan met je in gesprek, bepalen samen de onderwerpen en filmen deze terwijl jij vertelt: thuis en op locaties die er voor jou toe doen. We monteren je foto’s in de film en zoeken er passende muziek bij: alles op maat.

Een levensverhaal vastleggen, voor vele mensen een lang gekoesterde wens. De wens om vast te houden wat je in je leven hebt meegemaakt. Om het door te geven aan anderen, je kinderen, je kleinkinderen. De wens om die mens vast te houden die er mogelijk straks niet meer is: met verhalen, maar ook dat gezicht, de typische uitdrukking, het vertrouwde gebaar. Niet alleen de grote verhalen, maar ook de grapjes en de alledaagse dingen.

Kijk voor meer werk van Casper op http://cargocollective.com/CasperBerlie